sobota 2. června 2012

Špagety na britsko-milanův způsob

Varování: tučné, mastné, těžké a zatraceně dobré.....

Měsíc se s měsícem sešel a Milan se nám zas jednou nabídl, že nám něco dobrého uvaří.......

Budete potřebovat: Anglickou slaninu (pozor, není česká anglická jako anglická anglická), žampiony, cibuli, 2 doublecreem (asi šlehačka) a pepř a sůl (a špagety).

Špagety vaříme klasickým způsobem a servírujeme stejně tak........omáčku připravíme tak, že osmahneme cibulku na oleji, jemně, pak přidáme a osmahneme žampiony (a tady jsem přestala dávat pozor, takže je možné, že vložíme doublecreem a následně slaninu, nebo taky opačně....ale snad to nebude zas tak důležité). Vaříme do té doby než má omáčka omáčkovitou konzistenci. (já osobně bych asi buď jednu nebo taky obě doublecreem nahradila mlékem a trochou mouky na zahuštění, aby to nebylo tak brutálně mastné).

Ňamka :)

5 komentářů: